Καλέστε μας σήμερα: +30 2510244500 - Email: alexk@fbikav.gr

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Οικογένεια και Φίλοι

Προτρέψτε τους φίλους και την οικογένειά σας να κάνουν οικονομία στις τηλεφωνικές κλήσεις. Αγοράστε εικονικούς αριθμούς τηλεφώνου είναι η ιδανική επιλογή για να ικανοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας ανάγκες.

 

Μείνετε κοντά στην οικογένεια και τους φίλους σας

Αγοράστε εικονικούς αριθμούς τηλεφώνου DID, είναι η ιδανική επιλογή για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες επικοινωνίας σας σε χαμηλή, προσιτή τιμή.

Ζώντας μακριά, μπορεί να βρείτε ότι σας λείπουν σημαντικά γεγονότα,  από τη ζωή των ανθρώπων που αγαπάτε. Είναι σημαντικό όχι μόνο να σιγουρευτείτε ότι είναι καλά, αλλά και να αποτελείτε μέρος της καθημερινής τους ζωής. Ο παραδοσιακός τρόπος επικοινωνίας με τα μέλη της οικογένειας είναι να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική κλήση. Ωστόσο, οι διεθνείς κλήσεις μπορεί να είναι πολύ δαπανηρές. Ευτυχώς, με τη βοήθεια των αριθμών τηλεφώνου iTalk, είστε μόλις λίγα απλά βήματα μακριά από μια αξιόπιστη και οικονομικά φιλική εναλλακτική λύση. Ένας από τους φθηνότερους τρόπους να διατηρείτε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους σας είναι να αποκτήσετε έναν αριθμό iTalk από την χώρα που ζουν, η οικογένεια και οι φίλοι σας. Τώρα μπορείτε να διατηρήσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις ισχυρές, αν και ζείτε στο εξωτερικό. Ανεξάρτητα από το πόσο μακριά είναι τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ο καθένας μπορεί να παραμείνει συνδεδεμένος κάνοντας κλήση ενός τοπικού εικονικού αριθμού iTalk. (Παρακαλούμε σημειώστε ότι αποδίδεται αποκλειστικά σε εσάς και δεν είναι ένας κοινός αριθμός) και μπορείτε να μιλήσετε μαζί τους χωρίς να ανησυχείτε για τους μεγάλους λογαριασμούς τηλεφώνου. Για τους φίλους και την οικογένειά σας είστε πάντα διαθέσιμοι στον τοπικό τηλεφωνικό αριθμό. Μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις του λογαριασμού iTalk ή του κινητού voip, χωρίς να χρεώνεστε ανά λεπτό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να προωθήσετε κλήσεις στο κινητό σας ή στο σταθερό σας τηλέφωνο και να πληρώσετε τα χαμηλότερα ποσοστά προώθησης (ελέγξτε τις τιμές). Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας

 •  Πριν φύγετε σε άλλη χώρα αγοράσετε από εμάς έναν αριθμό iTalk, της χώρας που ζείτε. Παρακαλούμε ελέγξτε τη λίστα των χωρών
 •  Πριν φύγετε από τη χώρα, προωθήστε όλες τις κλήσεις από το κινητό σας τηλέφωνο στον νέο αριθμό iTalk. (Αυτή η επιλογή υπάρχει σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή να επικοινωνήσετε με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας για βοήθεια). Είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό πριν από την αναχώρησή σας.
 •  Αφού φτάσετε στη χώρα του προορισμού σας, αγοράστε μια τοπική κάρτα SIM. (Οι κάρτες SIM πωλούνται συνήθως σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο). Εισάγετε την κάρτα SIM στο κινητό σας τηλέφωνο.
 •  Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη, επιλέγοντας “Contact Us” στην κορυφή της ιστοσελίδας και υποβάλετε αίτημα για προώθηση ή μπορείτε να ενεργοποιήσετε μόνος σας την προώθηση κλήσεων με τη σύνδεση στο λογαριασμό σας.
 •  Συγχαρητήρια μπορείτε τώρα να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις χωρίς χρεώσεις περιαγωγής. Το μόνο που πληρώνετε είναι τα χαμηλότερα τέλη προώθησης.

Τώρα δεν θα χάσετε ποτέ μια κλήση και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τις χρεώσεις διεθνούς περιαγωγής.


Προϊόντα & Υπηρεσίες

 • Cloud vPBX

  Εικονικές λύσεις PBX από 6 έως 25 Επέκταση με προστιθέμενη αξία Χαρακτηριστικά

 • Γραμμές SIP

  Πολλαπλά κανάλια SIP έως 120 κανάλια ανά sip trunk, ανάλογα με το εύρος ζώνης σύνδεσης στο διαδίκτυο

  Τυπικές εφαρμογές για την υπηρεσία SIP Trunk (Virtual PRI) είναι:

       • Τηλεφωνικά Κέντρα

       • Εφαρμογές Συνεδρίων

       • Εφαρμογές κλήσης με κάρτα

       • Επιχειρήσεις που δέχονται πολλές εισερχόμενες κλήσεις ταυτόχρονα.

   

  Οι Sip Trunks είναι επίσης γνωστοί ως Virtual PRI. Κάθε Virtual PRI σημαίνει ότι περιέχει 30 εισερχόμενα κανάλια.

  Τα πακέτα υπηρεσιών μας, με απεριόριστα λεπτά εισερχόμενης κλήσης και επέκταση καναλιών.

  Η αναγνώριση εισερχόμενης κλήσης (CID) διαβιβάζεται σε όλες τις κλήσεις όπου ο καλών έχει στείλει έναν αριθμό με αναγνώριση. Η μορφή είναι E164 από προεπιλογή και μπορεί να προσαρμοστεί κατόπιν αιτήματος.

  Πώς να αγοράσετε το Virtual PRI;

  Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας για να αγοράσετε έναν αριθμό πολλαπλών καναλιών από οποιαδήποτε χώρα.  Πείτε μας την χώρα και τον αριθμό καναλιών που επιθυμείτε, μαζί με τον σκοπό χρήσης του αριθμού και θα χαρούμε να σας παρέχουμε τον Virtual PRI Trunk.

DID Αριθμούς από 50 Χώρες