Καλέστε μας σήμερα: +30 2510244500 - Email: alexk@fbikav.gr

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού

Θα σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρήματα για τη διεθνή περιαγωγή. Χρησιμοποιώντας περιαγωγή (roaming) με χρήση του κινητού σας τηλέφωνου εκτός της περιορισμένης περιοχής κάλυψης που σας προσφέρει ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας  ή του χώρου σύνδεσης της σταθερής τηλεφωνίας.

 

 

Εξοικονόμηση χρημάτων  κατά την περιαγωγή (Ταξίδι)

Εξοικονόμηση χρημάτων  κατά την περιαγωγή (Roaming)
Η χρήση του κινητού σας τηλεφώνου έξω από την περιορισμένη περιοχή κάλυψης που σας προσφέρει ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας ή του χώρου σύνδεσης της σταθερής τηλεφωνίας, είναι γνωστή ως περιαγωγή. Η περιαγωγή δεν είναι μια δωρεάν υπηρεσία. Οι φορείς επιβαρύνονται με υψηλότερο κόστος ανά λεπτό για δυνατότητα περιαγωγής. Τα τέλη περιαγωγής δεν είναι στάνταρ και διαφέρουν από πάροχο σε πάροχο. Οι χρεώσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν και χρεώσεις μεγάλων αποστάσεων. Το DID σάς επιτρέπει να παρακάμψετε πλήρως τις χρεώσεις περιαγωγής ή τουλάχιστον να τις μειώσετε σημαντικά. Τώρα μπορείτε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο, γνωρίζοντας ότι τα τέλη περιαγωγής δεν θα σας αφορούν. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αποφυγής του κόστους περιαγωγής είναι η αγορά ενός αριθμού DID. Το DID σας εξοικονομεί έως και 90% στις διεθνείς χρεώσεις περιαγωγής με διεθνείς λύσεις προώθησης κλήσεων.

Πώς να προωθήσετε τις κλήσεις σας;

 •  Πριν φύγετε σε άλλη χώρα αγοράσετε από εμάς έναν αριθμό iTalk, της χώρας που ζείτε. Παρακαλούμε ελέγξτε τη λίστα των χωρών
 •  Πριν φύγετε από τη χώρα, προωθήστε όλες τις κλήσεις από το κινητό σας τηλέφωνο στον νέο αριθμό iTalk. (Αυτή η επιλογή υπάρχει σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή να επικοινωνήσετε με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας για βοήθεια). Είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό πριν από την αναχώρησή σας.
 •  Αφού φτάσετε στη χώρα του προορισμού σας, αγοράστε μια τοπική κάρτα SIM. (Οι κάρτες SIM πωλούνται συνήθως σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο). Εισάγετε την κάρτα SIM στο κινητό σας τηλέφωνο.
 •  Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη, επιλέγοντας “Contact Us” στην κορυφή της ιστοσελίδας και υποβάλετε αίτημα για προώθηση ή μπορείτε να ενεργοποιήσετε μόνος σας την προώθηση κλήσεων με τη σύνδεση στο λογαριασμό σας.
 •  Συγχαρητήρια μπορείτε τώρα να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις χωρίς χρεώσεις περιαγωγής. Το μόνο που πληρώνετε είναι τα χαμηλότερα τέλη προώθησης.

 

Τώρα δεν θα χάσετε ποτέ μια κλήση και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τις χρεώσεις διεθνούς περιαγωγής.


Προϊόντα & Υπηρεσίες

 • Cloud vPBX

  Εικονικές λύσεις PBX από 6 έως 25 Επέκταση με προστιθέμενη αξία Χαρακτηριστικά

 • Γραμμές SIP

  Πολλαπλά κανάλια SIP έως 120 κανάλια ανά sip trunk, ανάλογα με το εύρος ζώνης σύνδεσης στο διαδίκτυο

  Τυπικές εφαρμογές για την υπηρεσία SIP Trunk (Virtual PRI) είναι:

       • Τηλεφωνικά Κέντρα

       • Εφαρμογές Συνεδρίων

       • Εφαρμογές κλήσης με κάρτα

       • Επιχειρήσεις που δέχονται πολλές εισερχόμενες κλήσεις ταυτόχρονα.

   

  Οι Sip Trunks είναι επίσης γνωστοί ως Virtual PRI. Κάθε Virtual PRI σημαίνει ότι περιέχει 30 εισερχόμενα κανάλια.

  Τα πακέτα υπηρεσιών μας, με απεριόριστα λεπτά εισερχόμενης κλήσης και επέκταση καναλιών.

  Η αναγνώριση εισερχόμενης κλήσης (CID) διαβιβάζεται σε όλες τις κλήσεις όπου ο καλών έχει στείλει έναν αριθμό με αναγνώριση. Η μορφή είναι E164 από προεπιλογή και μπορεί να προσαρμοστεί κατόπιν αιτήματος.

  Πώς να αγοράσετε το Virtual PRI;

  Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας για να αγοράσετε έναν αριθμό πολλαπλών καναλιών από οποιαδήποτε χώρα.  Πείτε μας την χώρα και τον αριθμό καναλιών που επιθυμείτε, μαζί με τον σκοπό χρήσης του αριθμού και θα χαρούμε να σας παρέχουμε τον Virtual PRI Trunk.

DID Αριθμούς από 50 Χώρες