Καλέστε μας σήμερα: +30 2510244500 - Email: alexk@fbikav.gr

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Πληρωμή της παραγγελίας σας

Για την ευκολία και την εξυπηρέτηση των δυνητικών πελατών μας που επιθυμούν να αγοράσουν υπηρεσίες από τον ιστότοπό μας,

Η εταιρια μας προσφέρει τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής:

    1.Με το PayPal.

Το PayPal είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω Διαδικτύου. Η εταιρεία που την εκμεταλλεύεται ανήκει στο ίδιο  γρουπ εταιρειών, που ανήκει  και το eBay, έτσι και οι περισσότερες συναλλαγές στο eBay,  καταβάλλονται μέσω του PayPal.

Με το PayPal μπορείτε:

Να στείλτε χρήματα σε κάποιον άλλο που έχει λογαριασμό σε αυτόν (όχι απαραίτητα ο αποστολέας ενός λογαριασμού, αρκεί μια πιστωτική / χρεωστική κάρτα). Για να πάρετε χρήματα από κάποιον άλλο για να στείλετε τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Πώς λειτουργεί το PayPal;

Ακριβώς όπως ένας απλός τραπεζικός λογαριασμός. Μπορούμε να βάλουμε αυτά τα χρήματα από μια κάρτα (το Διαδίκτυο δεν διαθέτει κεφάλαια), να δεχτεί χρήματα από κάποιον ή να στείλει χρήματα σε κάποιον. Αν χρειαστεί να πληρώσετε κάποιον, αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, χρησιμοποιήστε την διεύθυνση του  ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, εγγραφείτε στο PayPal (https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/account-selection), και αφήστε το PayPal να κάνει τη συναλλαγή μέσα από την ειδική κρυπτογραφημένη σελίδα, με τα στοιχεία της κάρτας σας και του ποσού. Είναι 100% ασφαλές και δέχεται συναλλαγές σε δολάρια, ευρώ και λίρες.

Με λίγα λόγια:

Πιστωτική / χρεωστική κάρτα -> αποστολέας PayPal -> διεύθυνση PayPal -> τραπεζικοί λογαριασμοί παραλήπτη

Γιατί είναι ασφαλές το PayPal;

Επειδή μόνο το PayPal γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας σας. Ο παραλήπτης λαμβάνει μόνο χρήματα και ΟΧΙ αριθμούς κάρτας. Επίσης όλες οι σελίδες είναι κρυπτογραφημένες, πράγμα που σημαίνει ότι κανένας hacker ιδιοφυΐας δεν μπορεί να παρεμποδίσει τα δεδομένα των συναλλαγών.

    2.Σε τραπεζικό λογαριασμό.

Από τη λίστα τραπεζικών λογαριασμών που ακολουθεί, μπορείτε να επιλέξετε ποιόν θα χρησιμοποιήσετε, για την κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σας. Καλό θα ήταν η κατάθεση να γίνει μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία εγγραφής της παραγγελίας. Στο δελτίο κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρετε υποχρεωτικά το πλήρες όνομά σας.

Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία θα εκτελείται μετά από έλεγχο της κατάθεσης και θα λαμβάνετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, που θα αναφέρει την ακριβή ημερομηνία, που η παραγγελίας σας παραδόθηκε στο courier και τον μοναδικό κωδικό αναζήτησης. Εάν πρόκειται για ενεργοποίηση υπηρεσίας, θα ενημερώνεστε για τα στοιχεία της ενεργοποίησης.   Προαιρετικά, εάν επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302510244500 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε χρήματα είναι:

    Όνομα λογαριασμού: ΚΙΟΠΙΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    Λογαριασμός Τράπεζας: Πειραιώς

    Αριθμός IBAN: GR25 0172 2460 0052 4604 7666 829